Comunitat Terapèutica del Maresme
serveis salut mental | salutmental.cat

Equip Inserció Laboral EIL

A la feina iguals
L'Equip d'Inserció Laboral és un servei que ofereix itineraris individualitzats per a la inserció laboral de persones amb trastorn mental per tal d'afavorir la seva inserció sociolaboral.

L'objectiu és facilitar la inserció de la persona usuària a l'empresa ordinària i afavorir el manteniment del lloc de feina.

Es realitza: entrenament laboral, orientació professional, Club de la feina, prospecció d'empresa, pràctiques laborals i seguiment post inserció. Coordinadora EIL: Roser Civit Rey

L'EIL gestiona i desenvolupa:

 • Molí d'en Puigvert
  Pas de la Ginesta s/n, 08389 Palafolls -
  Tel. 93 764 05 18 recorreguts@ctm-salutmental.com
  • Projecte Recorreguts d'Inserció i Suport que està subvencionat pel Departament d'Empresa i Ocupació i pel Servei d'Ocupació de Catalunya i cofinançat pel Fons Social Europeu.
  • Programa de Prospecció i Acompanyament a la Inserció de Persones amb Discapacitat i/o Malaltia Mental en el Mercat de Treball Ordinari subvencionat per la Direcció General d'Igualtat d'Oportunitats i cofinançat pel Fons Social Europeu.
 • Antiga Fàbrica del Gas
  Joan XXIII, 2-8, 08330, Premià de Mar 
  Tel. 93 7529196 otl@ctm-salutmental.com
  • OTL Maresme, mitjançant el Consell Comarcal del Maresme que concerta amb la Diputació de Barcelona. També hi col·labora l'ajuntament de Premià de Mar amb cessió d'espais.

soc
fse

Xarxa d'Oficines Tècniques Laborals
CCM
Diputació BCN